Дома
389-34-212-060
Регистрирај се
|

Итна Медицинска Помош

image 1

бесплатен телефонски број 194

Достапни 24/7


Итна Медицинска Помош ( И.М.П ) е служба чија примарна улога е да ги мобилизира животно загрозените пацијетни и да ги транспортира до
повеќе...

 

 

Стоматолошка Заштита

 

image 1

Имајте здрава, убава и блескава насмевка

Ако не сте го започнале денот со насмевка, сè уште не е доцна да почнете да вежбате за утре.


Службата за стоматолошка здравствена заштита е организациска единица во ЈЗУ, која пружа стоматолошки услуги во доменот на детската и 
повеќе...

Лабораторија

image 1

Лабораторија

Строго контрлоирани услови и висока точност на резлутатите, со мали количини примерок и за многу кратко време.


Во склоп на ЈЗУ Здравствен Дом Гевгелија работи и биохемиска лабораторија во која се нуди широк спектар на рутински и специјализирани лабораториски
повеќе...

 

 

Патронажна Служба

 

image 1

Директна врска - населението со системот

Основните цели и активности на патронажните сестри се сочинети од посети во семејството


Поливалентната патронажна служба е посебна организациска единица која е кадровски и технолошки оспособена да ги координира
повеќе...

Детска Здравствена Заштита

image 1

Предшколси и Школски Диспанзер

Службата за здравствена заштита на деца е организирана во две работни единици .


Службата за превентивна здравствена заштита со својот тим од доктори на медицина и медицински сестри се трудат,преку своите предавања во
повеќе...

 

 

Снабдување со Лекови

 

image 1

Депо на лекови

Основна дејност е снабдување со лекови и помошен медицински за потребите на секоја ОЕ во Здравствениот дом Гевгелија.


Основна дејност на Депото на лекови е снабдување со лекови и помошен медицински материјал реагенси за Биохемиската лабораторија и
повеќе...

 • Биохемиската Лабoраторија

  laboratorija-bottom Во склоп на ЈЗУ “Здравствен Дом”, Гевгелија, работи и биохемиска лабораторија, во која се нуди широк спектар на рутински и специјализирани лабораториски услуги за испитување на крв и урина.

   

  прочитај повеќе...

 • Beckman coulter

  Beckman coulter е светски позната компанија која произведува и продава производи, кои ги поедноставуваат комплексните биомедицински тестирања.

   

  Повеќе од 275. 000 Beckman coulter системите работат на полето на дијагностика и научно истражување низ многу лаборатории на 7 континенти. 
  прочитај повеќе...

Итна Медицинска Помош

БЕСПЛАТЕН БРОЈ  194

ФИКСЕН БРОЈ      034-211-095 

МОБИЛЕН БРОЈ   071-533-810

ул. Слободан Митров Данко бр.38, 1480 Гевгелија
389-34-212-060